Sajtóközlemény a 2018. október 17-i rendkívüli képviselő-testületi ülésről

A két hete született döntés folyományaként a II. és a III. számú felnőtt háziorvosi körzet rendelési idejére vonatkozó módosítást elfogadta a Képviselő-testület.

A TOP-2.1.2.-15-FE1-2016-00002 számú „Zöld város” projekt kialakításához a 701/5. hrsz-ú és a 701/4. hrsz-ú ingatlant megvásárolja az önkormányzat összesen 6 m Forintért, melyből 5 m Forintot a pályázat biztosít. Az ezen felül felmerülő költségeket az önkormányzat állja.

A Pusztaszabolcsi József Attila Általános Iskola energetikai korszerűsítése tárgyában a közbeszerzési eljárás ajánlattételi felhívását és a vállalkozási szerződés tervezetét a Képviselő-testület újból elfogadta. A beruházás előkészítése így megkezdődhet, melynek keretében az iskola energetikai hatékonysága jelentősen nőhet, és az általános iskola felújításához kapcsolódó beruházáshoz is szorosan illeszkedik.

Azért, hogy az Egészségügyi Centrum kivitelezési munkálatai is elkezdődhessenek, a Képviselő-testület elfogadta az ajánlattételi felhívást és a vállalkozói szerződés tervezetet. A közbeszerzési eljárás megindulhat, hogy megfelelő kivitelezőt találhasson az Önkormányzat a beruházás kivitelezéséhez. Szintén az Egészségügyi Centrum kivitelezési munkálatokhoz kapcsolódóan a Képviselő-testület elfogadta, hogy az alábbi gazdasági szereplőket hívják meg a közbeszerzési eljárásba: E-Kovács Bau Kft., Noble Mérnöki Szolgáltató Kft., MAVA-PLAn Kft., Gázmodul-Weisz Kft., Brettohouse Kft.

 

Pusztaszabolcs, 2018. október 25.

Csányi Kálmán

polgármester